Esküvői Szertartásvezetés

Miért érdemes szertartásvezetőt felkérni?
 

 Abban az esetben ajánlott, ha szeretnétek a polgári szertartás modern változatát megtapasztalni, és személyessé, hangulatossá varázsolni az eskü pillanatát!

Akkor javasolt, ha szeretnétek, hogy egy személyes találkozás során már megismert, számotokra kedves személy adjon össze titeket!

Hogy legyen lehetőségetek kötetlenebb, szabadabb formában kimondani a boldogító IGEN-t!

 A hivatali környezet ugyanis törvényi előírásokhoz, szabályokhoz kötött.

Csak meghatározott napokon és időpontban történik esketés. Ha szabad téren szeretnétek esküt tenni, elég magas áron vállalják az esküvőtöket, és még akkor is területi korlátokhoz kötötten választhattok helyszínt magatoknak, csak kerületen belül. Sokszor sablonos szöveggel, idejétmúlt gondolatokkal, rutinnal tűzdelve zajlik az esketés. Nincs idő arra, hogy egyedi igényeiteket figyelembe vegyék, ráadásul időbeli korlátok is kötnek titeket. Ünnepnapon, esti hagnulatos szertartáson sem vehetitek igénybe anyakönyvvezető segítségét.

A szertartásvezető érzelmeket közvetít, együtt örül veletek és együtt érez a násznéppel! Személyes találkozás alkalmával arra is van lehetőség, hogy titeket és a kapcsolatotokat erősítő szálakat jobban megismerje, így valóban egyedi, személyre szabott stílusban íródhat a hozzátok, nektek szóló beszéd!   

A szertartás menetét, annak részleteit együtt tervezitek meg, ezáltal érvényesül a ti történetetek, a ti vágyaitok! Figyelembe veszi, hogy mit és mikor szeretnétek csinálni és mit szeretnétek hallani a ceremónia alatt! 

 Képforrás: Pinterest.com