Esküvői Szertartásvezetés

Az általam tartott esküvőkön mindig törekszem a pár igényeit figyelembe venni, közösen átbeszélni a szertartás részleteit, hogy a ceremónia tökéletesen az elképzelések szerint alakuljon. A lényeg a jegyespár boldogsága és elégedettsége! 

 

 

"Petra és Zoltán esküvője egy harmónikus és bensőséges helyen, egy tó partján történt meg. Megismerkedésük mesébe illő történetéhez hűen az esküvő a csodák országába repített el minket."

Esküvő a Corinthia Hotelben:

Renee és Chris az utazás szerelmese.

Mikor elindultak, még nem voltak tisztába azzal, hogy hová fognak megérkezni. Külön-külön kezdték meg útjukat, végül közösen, együtt folytatták életüket.  Találkozásuk pontosan a szertartás megrendezésének napján történt. Csodálatos élmény volt ez az üde tavaszi esküvő!

Esküvő a Vadrózsa Étteremben:

Zsuzsa és Zoltán esküvője egy festői emeleti helységben történt meg, mely tükrözte-e két különleges ember személyiségét, belső értékekre való nyitottságát. Ezen a holdfényes estén, meghitt hangulatban zajlott le a szertartás. Majd egy keringő tette még felejthetetlenebbé az éjszakát!

Esküvő a Normafa Étteremben: 

Dóri és Laci első randevújának romantikus részlete: 

"Csak siklott a hajójuk a nyílt vízen, mikor eléjük tárult egy fűzfák által beárnyékolt kis vízi rejtekhely, megérkeztek egy védett helyre, egy lagúnába, ahol egy a hattyúcsalád életébe cseppentek." 

Esküvő a Festal Étteremben:

Marci és Doris szerelme június 8-án teljesedett ki, egy csodás tóparti helyszínen.

Mikor először találkoztam Marcival és Dorisszal, megfogalmazódott bennem, hogy e két ember szerelmének titka: Az érzelmek zenéje és a lelkek tánca. Ez az, ami összeköti őket. Közös hullámhosszon vannak, és a játékosság az, ami kiteljesedetté teszi ezt a kapcsolatot."

Ricsi és Hajni szertartása egy őszi esős délutánon történt meg.  Ettől függetlenül a kimondott igen éppúgy örömteli pillanat volt,  és persze a ceremónia ideje alatt kisütött a nap.  Mert bármennyire is esik az eső, szerelmes ő...:-)