Esküvői Szertartásvezetés

A házasság újravirágzásának ünnepe

 

Mi okozhatna nagyobb örömöt, és mi nagyobb OKUNK lehetne az ünneplésre, mint a bizalmon alapuló, hosszú távú szerelem kihirdetése? 

 

Természetesen az esküvő csodálatos élmény, és megismételhetetlen esemény egy kapcsolat életében.

Az öröm akkor válik teljessé, ha megosztjuk! Az esküvőn a család, a barátok, és minden számunkra fontos személy részesévé válik boldogságunknak, egymáshoz és a világhoz szóló eskünk pillanatainak.

 

Az ígéret szép szó, de rohanó világunkban már annak is örülünk, ha egy kapcsolat a gyümölcsöző időszakában eléri az 1-2 évet. 5-10 év pedig már igazi távlat!

 

A sors szövi élerünk hálóját. Az évek közösen megélt történései, a külső és belső erők kiszámíthatatlan befolyása egyes kapcsolatokat összekovácsol, másokat elválaszt egymástól. A gyengén kötött szálak elszakadnak, az erősek még inkább összeforrnak, elmélyülnek.

 

Éppen ezért szívet melengető élmény, amikor kézen fogva, békésen sétáló idős házaspárokat látunk az utcán, mert ez önmagában is bizonyítéka annak, hogy létezik az életen át tartó, mély kötődésen alapuló igaz szerelem!

 

Mikor két ember az élet csodás időszakain, örömteli eseményein, szeretettel teli pillanatain éppoly lendülettel halad át, mint a viharokon, nehézségeken, és a kísértés tüzén - kéz a kézben kitartva egymás mellett- az megható, és valóban OK az ünneplésre!

 

 

 

Egy bizalmon alapuló szeretettel teli kapcsolat évfordulójának ünneplése, két ember esküjének megerősítése csodás alkalom!

Egy kipróbált, sok mindent megélt kapcsolat újrakötése épp olyan nagy öröm, ha nem nagyobb, mint egy szárba szökő szerelem ígéretének ünnepe!

 

Milyen esetben ajánlott házassági évfordulón esküt tenni?

Ha még mindig úgy érzi, hogy szereti választottját!

Ha boldoggá szeretné tenni!

Vagy megünnepelné a sokadik házassági évfordulóját! 

 

Akkor itt a lehetőség egy emlékezetes szerelmi vallomás megtételéhez!

Emlékezzen meg kapcsolatáról méltó módon!

 

Újítsa meg esküjét! Mert egy emélkezetes szertartás meghitté teszi ezt az ünnepet!

 

 Képforrás:Pinterest.com